앙브레시토(Ambrecito)
재료:
리브잘트 앙브레(Rivesaltes Ambré) 와인 5 cl,
코코넛 시럽 1 cl,
맹갈로르 리큐어(Mangalore liqueur) 1 cl,
올드 럼 (7년 이상) 1 cl,
파인애플 주스 4 cl.
장식: 망고 슬라이스 1 조각, 부채꼴 모양으로 자른 사과 1 조각
칵테일 도구: 쉐이커 1개, 나무 꼬치 1개, 빨대 1개.
칵테일 쉐이커에 코코넛 시럽, 맹갈로르 리큐어, 올드 럼, 리브잘트 앙브레(Rivesaltes Ambré) 와인을 붓는다. 파인애플 주스를 조금 부은 후 쉐이커를 몇 초간 흔들어 준다. .목이 긴 칵테일 잔에 잘 섞은 칵테일을 옮겨 담는다. 나무 꼬치를 이용해 망고 슬라이스와 부채꼴로 자른 사과를 칵테일 잔 가장자리에 올라가도록 장식한다. 마지막으로 색깔이 들어간 빨대를 칵테일 잔에 꽂아준다.
Ambrecito
Long Drink
Ingredients:
5 cl of Rivesaltes Ambré,
1 cl of coconut syrup,
1 cl of Mangalore liqueur,
1 cl of old Rum (7-year old),
4 cl of pineapple juice.
Decoration: 1 mango slice, 1 green apple sliced to make a fan.
Accessories: 1 shaker, 1 wooden stick, 1 straw.
Pour coconut syrup, Mangalore liqueur, old Rum, the Rivesaltes Ambré to the shaker. Add pineapple juice and agitate the shaker for several seconds.
Pour out the mixture in a high glass.
Arrange a small slice of mango and a fan of apple slices at the top of the wooden stick, put it inside the glass and immerse a coloured straw.